Over Ons

Elfring Amplifier Manufacturing staat voor hoge kwaliteit en service, zowel voor klanten die groot denken als voor klanten die een kleine serie of een prototype willen laten bouwen. Zowel voor klanten die een product commercieel op de markt willen zetten, als voor klanten die hun droom willen waarmaken.

Eigenaar is Floris Elfring, opgeleid als vliegtuigontwerper (HTS Vliegtuigbouw) en liefhebber van gitaarmuziek. In 2007 maakte hij van zijn hobby zijn werk: hij werd medeoprichter en mede-eigenaar van het Nederlandse versterkermerk Kool & Elfring en ontwierp en bouwde diverse versterkers en speakerkasten.

Na acht jaar besloot hij zijn expertise aan anderen beschikbaar te stellen. Hij beheerst alle disciplines die bij de bouw van versterkers en speakerkasten komen kijken. Naast de specialisatie in gitaar buizenversterkers behoort ontwerp, ontwikkeling en productie van andere elektronica- of houtgerelateerde producten ook tot de mogelijkheden. Het werk van Elfring Amplifier Manufacturing onderscheidt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit en afwerking.