Elektronica productie

Elfring Amplifier Manufacturing heeft een volledig uitgeruste werkplaats voor het bestuken van printplaten (PCB’s) , het maken van turretboards en het bouwen van versterkers en andere elektronische producten. Wij kunnen solderen volgens de RoHS-voorschriften.

PCB/turretboard bestuken

Elfring Amplifier Manufacturing heeft een ruime ervaring in het bestuken en solderen van PCB’s en turretboards. We zijn gespecialiseerd in het bestuken van conventionele printplaten (through hole).

We kunnen hierbij werken met aangeleverde onderdelen of de gehele inkoop op ons nemen. Voor het maken van turretboards hebben we speciaal persgereedschap in huis.

Het bouwen van kleine series of prototypes behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

PCB Bestuken - Elfring Manufacturing
Versterkerbouw - Elfring Amplifier Manufacturing

Versterkerbouw

Elfring Amplier Manufacturing bouwt complete versterkers inclusief bedrading. Het vervaardigen van chassis, frontjes en belettering hoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen hierbij werken met aangeleverde onderdelen of de gehele inkoop op ons nemen.

Bedrading

Elfring Amplifier Manucturing kan bedrading aanleveren inclusief connectoren, kabelogen, gestripte uiteinden, etc. Dankzij onze knip- en stripmachine kunnen we concurrerende prijzen aanbieden.

Elfring Manufacturing - Bedrading

Home -> Elektronica Productie